Cookie Consent by Free Privacy Policy website

U Gradišci 19 osoba zaraženo koronom, dva smrtna slučaja

Оd pоsljеdnjеg izvјеštаја о еpidеmiоlоškој situаciјi u Rеpublici Srpskој, u pоsljеdnja 24 čаsа, izvršеnо је tеstirаnjе 771 lаbоrаtоriјskih uzoraka, а nоvi virus kоrоnа (SARS-CoV-2) pоtvrđеn је kоd 236 оsоba.

Radi se o 116 muških i 120 ženskih osoba, od kojih je 23 mlađe, 136 srednje i 77 osobe starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 70 osoba je iz Banjaluke, 30 iz Bijeljine, 19 iz Gradiške, 13 iz Laktaša, 12 iz Zvornika, devet iz Šipova, po sedam iz Bileće, Doboja, Kozarske Dubice i Mrkonjić Grada, po šest iz Nevesinja i Šekovića, pet iz Čelinca, po četiri iz Donjeg Žabara, Prijedora, Srpca i Foče, po tri iz Kotor Varoša, Teslića i Ugljevika, po dvije iz Višegrada, Kneževa i Srebrenice i po jedna iz Broda, Dervente, Novog Grada, Petrovca, Petrova, Prnjavora i Trebinja.

Preminulo 17 osoba

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 17 smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona. Radi se o osobama srednje i starije životne dobi od kojih su četiri osobe iz Banjaluke, po dvije iz Gradiške, Prijedora i Foče i po jedna iz Šipova, Novog Grada, Zvornika, Bijeljine, Kotor Varoši, Laktaša i Čelinca.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
450FollowersFollow