Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Apel za pomoć Stefanu Jokiću iz Gradiške

Gradska organizacija Crvenog krsta Gradiška uputila je građanima apel za pomoć Stefanu Jokiću (19) kome je potrebna hitna operacija oba oka, odnosno ugradnja implantata koja košta oko 10.000 KM.

Stefan je rođen u Gradišci 16. januara 2002. godine i kao prijeveremeno rođena beba morao je da ide u inkubator, gdje mu je oštećen vid.

U prvom razredu srednje škole dioptrija mu se povećela na minus 14, nakon čega je imao operaciju očnog dna, odstranjen mu je karcinom sa oka, a prije godinu dana imao je i operaciju presađivanja rožnjače na oba oka.

Operaciju ugradnje ICL implantata u oba oka, koja mu je potrebna da bi sačuvao vid, nije moguće obaviti u Republici Srpskoj, te je ista zakazana za 12. januar u Specijalnoj bolnici „Sveti Vid“ u Beogradu.

Stefan živi u Gradišci sa majkom i maloljetnim bratom u iznajmljenom stanu i njegova porodica nije u mogućnosti da sama prikupi novac za operaciju.

Kako pomoći?

Svi koji žele da pomognu Stefanu novac mogu da doniraju na račun otvoren u Unikredit banci u Gradišci, broj 551-033-00014180-56, sa naznakom “Novčana pomoć za Stefan (Svjetlana) Jokić”.

Izvor: radiogradiska.com | M.Malešević
7,300FansLike
456FollowersFollow