Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Australijski političar uputio izvinjenje Novaku i srpskom narodu (Video)

Australijski političar Kreg Keli obratio se javnosti preko YouTube-a oko slučaja Novaka Đokovića.

Naime, parlamentarac iz Sidneja istakao je da nijedan medij koji kontroliše vlast nije želio da prenese njegovu izjavu, pa je morao da se obrati na ovaj način.

Zatočeništvo Novaka u hotelu za imigrante podijelilo je Australiju, koja se polako diže na noge zbog aktuelne situacije.

Keli se javno izvinio prvom reketu svijeta za maltretiranje koje je doživio po ulasku u državu Australiju.

Izvinjavam se Novaku Đokoviću za postupanje prema njemu od strane Vlade države Viktorije i Vlade Australije. Pozivam ih: Izvinite se najboljem teniseru na svijetu Novaku Đokoviću. Ovo što se desilo je sramota za našu zemlju i naciju. To je čista lokalna politika i krivica premijera države Viktorije Danijela Endrjuza i predsjednika vlade Australije Skota Morisona”, rekao je Keli i dodao:

“Obojica su odgovorni za ovu odvratnu sramotu koju su izazvali. Oni ne prate nauku, ne ispituju dokaze, već se samo igraju politike. Osramotili su našu naciju u međunarodnoj politici. Australijski političari ne govore istinu, odbijaju da kažu istinu. Izvinjavam se Novaku Đokoviću u ime Australijanaca i parlamenta Australije. Izvinjavam se srpskom narodu. Ovo je sramota!”, rekao je Keli, opozicioni političar i javni zagovornik antivakserskih stavova. prenosi SportBlic.

Izvor: srpskainfo.com
6,200FansLike