Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Bez golova pred TV kamerama

U utakmici 20. kola m:tel I lige  Republike Srpske odigranoj danas na Gradskom stadionu u Gradišci, koju ste mogli da pratite u direktnom TV prenosu na RTRS Plus fudbaleri Kozare i Leotara iz Trebinja podijelili su bodove odigravši 0-0.

Po lijepom i toplom vremenu, prve minute utakmice prolaze mirno da bi prvi opasno zaprijetio Leotar, kada Maksimović u petercu Kozare glavom ne uspijeva da zahvati dobro nabačenu loptu. Obe ekipe ne uspjevaju da naprave skoro ništa u napadu i većina akcija završava prije šesnaesterca Modića i Perišića. U 30. minuti Perišić se poigrava sa loptom, ali ipak na vrijeme otklanja opasnost ispred natrčalog Lolića. U 35. minuti dobar skok i udarac glavom Batara nakon slobodnog udarca Lolića, ali lopta odlazi zamalo pored gola Leotara. Do kraja poluvremena bilježimo još šut Andrića kojeg Modić sigurno hvata.

I pored izmjena i na jednoj i na drugoj strani, igra se kao i u prvom poluvremenu, između šesnaesteraca, bez konkretnijih šansi. U 54. minuti Sekulović odlićno izvodi slobodni udarac, ali je Modić na mjestu i pruživši se koliko je dugačak izbacuje loptu u korner. Toplo vrijeme kao da je umirilo napad i jednih i drugih, te i u drugom poluvremenu se igra bez većih šansi. Posljednjih desetak minuta, najzad fudbaleri Kozare dobijaju više prostora. Pokušava Lolić iz slobodnog, ali je Perišić na mjestu. U 87. minuti pokušava Malbašić iz slobodnog udarca da prevari Perišića, ali ovaj i ovo brani. Rezultat se do kraja ne mijenja i u utakmici koja sigurno nije zadovoljila ljubitelje fudbala pored TV ekrana obe ekipe osvajaju po bod.

Nema mnogo vremena za odmor za fudbalere Kozare, već u subotu 4. aprila 2021. godine na rasporedu su utakmice 21. kola m:tel I lige  Republike Srpske. Fudbaleri Kozare gostuju u Kozarskoj Dubici ekipi Borca. Utakmica počinje u 15 i 30 časova.

FK Kozara (Gradiška): Modić S., Petrović O., Veljkić S. (od 72. min. Eskić S.), Raspudić B., Hamzić A., Lolić D. (od 90. min. Pepić D.), Petković V., Malbašić A., Popović A.,  Batar B., Beuk S. (od 46. min. Kisin V.), trener Žerić N., nisu igrali: Glišić P., Borković N., Veljkić Đ., Govedarica S.

FK Leotar (Trebinje): Perišić R., Milić Z. (od 68. min. Medan N.), Andrić S., Paranos S., Šipovac D. (od 90. min. Aćimović O.), Maksimović D. (od 68. min. Spaić A.), Prebiračević N. (od 77. min. Ateljević I.), Mićunović M., Blažević E. (od 77. min. Šešelj O.),  Đurić A., Sekulović M.,  trener Ćurić O., nisu igrali: Vukanović M., Kolak F.

Izvor: fkkozara.org
7,400FansLike
458FollowersFollow