Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Blicnet internet kutak za djecu bogatiji za nove originalne ilustracije

Web sajt pricezadjecu.blic.net bogatiji je za nekoliko novih ilustracija koje će razveseliti djecu i njihove roditelje, ali i sve druge ljubitelje ilustrovanih priča.

„Priča (ne)srećnog Srećka“ koju je napisao Marko Nedić iz Doboja, učenik šestog razreda OŠ „Vuk Stefanović Karadžić“, dobila je čak sedam originalnih ilustracija.

Bojan Nikolić, ilustrator iz Dervente, i ovog je puta kroz posebno osmišljene crteže savršeno prikazao humorističnu priču o zgodama i nezgodama dječaka Marka i mačka Srećka koji žele da budu zajedno uprkos Gospođi Mami koja tvrdi „da životinjama nije mjesto u kući“.

Kako se ova priča završila saznajte ovdje.

„Priča (ne)srećnog Srećka“ je snimljena i u audio formatu. Savršenu interpretaciju savršenoj priči poklonio je naš čuveni pozorišni i filmski glumac Aleksandar Stojković Piksi. Ovo je priča koja se jednostavno ne propušta. Čita se ili sluša u jednom dahu.

Web sajt pricezadjecu.blic.net je biblioteka originalnih priča koje su napisali učenici osnovci širom naše regije. Na sajtu se nalazi 40-ak priča koje kod djece podstiču maštu, komunikaciju, koncentraciju, ali i čitanje i pisanje. Priče za djecu, dakle, nisu običan sajt. One su mjesto na internetu gdje cijela porodica može da nađe kvalitetan sadržaj.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
459FollowersFollow