Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Borenović objavio snimak u kojem “Zmaj od Šipova” poziva na ubistvo (Video)

Lider PDP-a, Branislav Borenović objavio je na svojim društvenim mrežama video na kojem Ilija Grahovac, poznatiji kao “Zmaj od Šipova”, poziva na ubistvo njega i kandidatkinje za predsjednika Srpske, Jelene Trivić, te ih brutalno vrijeđa i psuje.

U video snimku koji traje oko četiri i po minute, a koji već danima kruži društvenim mrežama, vidi se Grahovac kako sjedi u jednoj lokalnoj kafani i sa nekolicinom mještana gleda prenos na televiziji sa jednog od protesta opozicije u Banjaluci.

Na videu se čuje kako neko od prisutnih u kafani pita Grahovca zašto nije otišao u Banjaluku na proteste da kaže “narodu istinu“.

U nastavku Grahovac psuje majku i djecu Borenoviću, navodeći da ga treba ubiti jer je „gori od Izetbegovića“. Osim što Borenoviću ne izgovara pravilno prezime pa svo vrijeme izgovara Burenoviću, Grahovac ga naziva stranim plaćenikom, a okomio se i na Trivićevu za koju je rekao da je gora od Bisere Turković i da je treba ubiti.

“Mi imamo Dodika Milorada, iskrenog patriotu i Srbina. Burenoviću gledam te u Taxi baru. J…em ti mater”, rekao je, između ostalog, Grahovac, dok osoba koja ga snima „potpiruje vatru“ i govori mu zašto nije otišao u Banjaluku.

Na video snimku se čuje kako Grahovac govori: „snimaj i šalji u etar“, vjerovatno misleći da se snimak postavi na društvene mreže.

“Dodik je Putinov, on je Vučićev, on je Zmajev, a ti si zapadni. Ja sam Zmaj od Šipova. J..em ti mater Burenoviću”, rekao je Grahovac.

Osvrćući se na ove prijetnje, Borenović navodi da je prije dva dana dobio poziv da gostuje na ATV.

“Odgovorio sam da prihvatam, ali da emisija ide uživo i da na početku razgovora BEZ CENZURISANJA emituju užasan video snimak Dodikovog i SNSD simpatizera/člana koji danima kruži po portalima, mrežama i na kojima najbrutalnije, podstican od drugih osoba, vrijeđa, psuje i poziva na moju i Jeleninu likvidaciju. Obzirom da nisam dobio potvrdan odgovor i da nije prihvaćeno da kao uvod u direktan, uživo, razgovor ide ovaj monstruozni snimak, odlučio sam da ga objavim bez bilo kakve korekcije”, napisao je Borenović na društvenim mrežama.

On ističe da je upravo ovaj snimak odraz kancerogenog društva koji je vlast, predvođena Dodikom, stvorila.

“Ovo je odraz kancerogenog društva koji je vlast, njihovi mediji, koalicioni partneri, njihovi „preletači“ i svi njihovi podanici, stvorila, kojem aplaudiraju, kojeg podstrekavaju, kojeg šeruju, kojem se raduju. Ovo je posljedica stalnog sijanja mržnje, zla, spletki, laži, stavljanja meta na čelo”, naveo je Borenović.

On dodaje da je to društvo protiv kakvog se opozicija bori, a u kojem vlada primitivizam, bahatost, bezakonje, nepravda, korupcija, kriminal.

“Dok mi pričamo o akcizama, platama, penzijama, zaduženosti, korupcji, stvarnim nacionalnim interesima, oni prosipaju najbrutalnije laži i podstiču upravo ovo. Preko ovih i ovakvih ljudi oni šalju poruku mojoj porodici, ocu, majci, sestri, djeci, prijateljima… Ovo je direktna poruka meni, Jeleni, Igoru, Milanu, Vukanu, Darku, Drašku, Ljubiši… To je poruka očevima, majkama, djeci koja bi trebala da žive u normalnom društvu, a ne da gledaju rijaliti spodobu kako poziva na ubistvo i bezočno psuje, dok institucije ćute”, napisao je Borenović ispod videa.

Izvor: srpskainfo.com
7,300FansLike
458FollowersFollow