Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Brojni građani uživali u moto akrobacijama Dejana Špoljara

Na platou Kulturnog centra u Gradišci brojni građani juče su imali priliku da vide moto akrobacije Dejana Špoljara iz Hrvatske, čime je najavljen Treći internacionalni moto skup Gradiška koji će gradiški Moto klub „Stado“ organizovati na jezeru Laminci, sutra i u subotu, 3. i 4. septembra.

Špoljar je rekao da je u Gradišci četvrti put i da se potrudio da publici prikaže nove akrobatske trikove.

On je naveo da se moto akrobacijama bavi oko 15 godina i da je bilo potrebno dosta vježbe i truda, ali i padova, da nauči sve akrobatske trikove.

Špoljar je bajkerima poručio da u saobraćaju ne pokušavaju da izvode akrobacije, jer se one isključivo izvode na ograđenim parkinzima gdje nije moguće ugroziti druge ljude i učesnike u sobraćaju.

Potpredsjednik Moto kluba „Stado“ Marko Matavulj rekao je da na ovogodišnjem moto skupu očekuju veliki broj bajkera iz zemalja regiona i Evrope, ali i brojne građane koji će imati priliku da se zabave uz nastupe  muzičkih bendova.

„U petak nastupaju bendovi „Miler i prijetelji“ iz Gradiške i „Killer face“ iz Slovenije“. U subotu su od 18 časova planirani defile bajkera kroz grad i bajkerske igre, a nakon toga nastup gradiškog benda „Triple shot“ i poznatog rok muzičara Alena Islamovića“, naveo je Matavulj.

On je istakao da se na jezeru Laminci očekuje dobar provod za sve posjetioce, dodajući da je ulaz za ovu manifestaciju besplatan.

Izvor: radiogradiska.com | M.Malešević
7,400FansLike
458FollowersFollow