Cookie Consent by Free Privacy Policy website

“Centrum park” Gradiška otvara vrata u petak

“Centrum park” u Gradišci zvanično otvara vrata u petak, 12. novembra, u 10 časova.

Branko Vidaković, komercijalni direktor kompanije “Centrum Trade”, i Zoran Adžić, gradonačelnik Gradiške, svečano će presjeći vrpcu i zvanično pustiti u rad kompleks koji svojom ponudom prati svjetske standarde i trendove najpoznatijih internacionalnih i regionalnih brendova.

“Ovo je jedini, a ujedno i najveći retail park na ovom području, a svojom blizinom interesantan je ne samo kupcima koji žive u BiH, već i onima u Hrvatskoj i Srbiji. Cilj je bio stvoriti mjesto za cijelu porodicu, te smo se vodili idejom prostora koji bi zadovoljio potrebe svih vrsta kupovine”, istakao je Vidaković.

Investicija vrijedna 30 miliona KM otvorila je vrata i za nova radna mjesta, obezbijedivši zaposlenje za oko 400 ljudi, a lokacija i dobra povezanost sa zemljama EU obezbjeđuju mjesto za ugodan i sveobuhvatan doživljaj.

“Centrum park” proteže se na 18.000 kvadratnih metara i nudi 280 parking mjesta.

Petak, subota i nedjelja, od 12. do 14. novembra, rezervisani su za otvaranje retail parka, a posjetioce očekuju brojna iznenađenja i kvalitetna muzika.

“Trideset velikih svjetskih brendova poziva vas u novu šopingdestinaciju na tri dana otvaranja, koje će obilježiti veliki popusti, dobar provod, pokloni i iznenađenja”, saopšteno je juče iz “Centruma”.

Novi retail “Centrum park” idealno je mjesto za porodicu, dnevnu, sedmičnu, ali i vikend kupovinu, u sklopu kojeg se može pronaći sve – odjeća, obuća, dječja i sportska oprema, knjižara, sve za kuću, vrt i radionicu, lov i ribolov, pet centar, te zabavni sadržaji za djecu, restorani, pivnica i još mnogo toga.

Izvor: Nezavisne
7,300FansLike
456FollowersFollow