Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Četiri lica iz Gradiške pozitivna na opojnu drogu – kokain

“Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 21.09.2021. godine izvršili su operativno – taktičku mjeru i radnju “Blokada i racija” u ugostiteljskom objektu u ulici Trg Svetog Save, grad Gradiška, kojom prilikom je kontrolisano više lica, te utvrđeno da su četiri lica narušila javni red i mir po članu 17. Zakona o javnom redu i miru (konzumiranje opojne droge)”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Sva četiri lica testirana su na prisustvo opojnih droga, kojom prilikom je utvrđeno da su lica G.B, S.K. i J.F. svi iz Gradiške pozitivni na opojnu drogu – kokain, dok je lice D.P. iz Gradiške pozitivno na opojne droge – kokain i marihuanu. Zbog počinjenog prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru, istima su izdati prekršajni nalozi.

Za osam mjeseci tekuće godine, na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška evidentirana su 23 krivična djela i 30 prekršaja iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška i u narednom periodu nastavljaju sa sprovođenjem pojačanih aktivnosti u cilju otkrivanja i suzbijanja krivičnih djela i prekršaja iz navedene oblasti.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow