Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Da li “Sektor” i Komunalna policija imaju pravo da krše saobraćajne propise? (Foto)

Redakciji našeg portala javio se čitalac iz Gradiške sa fotografijom vozila “Sector Security” na kojoj se može vidjeti da je na trotoaru ispred “Sberbanke” totalno blokiran prolaz pješacima.

Revoltirani sugrađanin je ovako prokomentarisao situaciju:

“Ovo je bahaćenje na kvadrat, ja mislio da su pošli u Prizren da ga konačno oslobode. Kakav novac kakvi izgovori. Lepo na parking mesto. Pa ako su nosili novac nisu nosili donatorski organ za neko dete. Imaju parking preko puta, a ne na trotoar.”

“Sutra ako ja tako parkiram onda je nepropisno. Za njih je ok?”

Policija u akciji na nepropisno parkiranje

Gradiška policija je prije nekoliko dana izvršila akciju u našem gradu u kojoj je kažnjeno 45 vozača zbog nepropisnog parkiranja vozila.

Postavlja se pitanje da li bi i vozilo “Sektora”, odnosno odgovorno lice iz pomenutog zaštitarskog preduzeća, dobilo kaznu kao i ostali “obični” građani ili oni ipak imaju neka veća prava u saobraćaju?

Prema našim saznanjima, vozila zaštitarskih preduzeća u Gradišci nemaju pravo da ometaju saobraćaj ni vozačima ni pješacima.

Komunalna policija

Isto pitanje se može postaviti i za vozila komunalne policije.

Pomenuti čitalac nam je poslao i fotografije na kojima se može vidjeti da i vozilo Komunalne policije pravi sličan saobraćajni prekršaj.

Pošaljite nam fotografije nepropisnog parkiranja

Ovakvih primjera je nažalost mnogo, a mi ćemo nastaviti objavljivati sve prekršaje koje počini bilo ko od učesnika u saobraćaju i ovom prilikom vas pozivamo da nam u FB inbox ili na e-mail (redakcija@gradiskalive.com) pošaljete fotografije ukoliko uočite slične situacije.

Gradiskalive.com
7,100FansLike
431FollowersFollow