Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Detalji navodnog silovanja u Banjaluci: Upoznali se preko Tindera, bludne radnje snimao telefonom

Osnovni sud u Banjaluci odredio je mjere zabrane M.K. (18) iz Banjaluke osumnjičenom da je izvršio krivično djelo silovanja sugrađanke i vršnjakinje.

Mjere zabrane uključuju zabranu napuštanja mjesta prebivališta, te zabranu sastajanja sa određenim osobama do okončanja krivičnog postupka.

Iako je barem za sada, krivično djelo kvalifikovano kao silovanje, izrečene mjere ukazuju da u konkretnom slučaju nije bilo razloga da se prema osumnjičenom odredi mjera pritvor, a “Srpskainfo” otkriva detalje slučaja koji je uznemirio Banjalučane.

Izvor “Srpskainfo” iz Policijske uprave Banjaluka otkrio je da su se osumnjičeni i žrtva, inače oboje srednjoškolci, upoznali preko aplikacije Tinder.

“Nakon upoznavanja nastavili su komunikaciju preko društvenih mreža, odnosno Instagrama. Putem Instagrama djevojka je u nekoliko navrata poslala svoje fotografije mladiću, među kojima su bile i one eksplicitnog sadržaja, a zatim su se našli na rođendanu kod zajedničkog prijatelja u gradu”, ispričao je izvor “Srpskainfo”.

Dodaje kako je dvoje srednjoškolaca na rođendanu pokušalo u dva navrata imati seksualni odnos, ali nisu uspjeli, nakon čega je uslijedio momenat koji će nekoliko časova kasnije dovesti do hapšenja osumnjičenog.

“Djevojka je oralno zadovoljila mladića, a on je sve to snimao mobilnim telefonom. Snimak traje ukupno 39 sekundi”, otkrio je izvor “Srpskainfo” iz Policijske uprave Banjaluka.

Nakon odlaska kući, djevojka je odlučila da cijeli slučaj ipak prijavi policiji koja je ubrzo uhapsila osumnjičenog srednjoškolca.

Izvor: srpskainfo.com
7,400FansLike
459FollowersFollow