Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dječak našao novčanik pun novca i vratio ga vlasnici

Trinaestogodišnji Igor Spaić iz Trebinja prije nekoliko dana našao je novčanik sa većom sumom novca i vratio ga vlasnici.

Događaj je još humaniji jer je vlasnica bila trudnica, koja se isto veče porodila.

“Bio sam sa tatom u kupovini. Kada smo završili, pored vrata od našeg auta vidio sam novčanik. Tati sam rekao da sam našao novčanik. Otvorili smo ga i našli ličnu kartu. Žena koja je izgubila novčanik je bila rodica od mog druga. Nazvali smo njega da joj javi i da se dogovorimo gdje ćemo se naći”, priča Igor.

Ovaj skromni dječak dodaje da u nijednom momentu nije razmišljao da uzme novac, iako ga je bilo dosta, jer zna da ne može biti srećan od tuđeg.

“Bilo mi je teško što sam morao uzeti i ono što me žena častila, ali ona je bila toliko navalila da nisam imao načina da odbijem. Još sam srećniji što sam našao novčanik trudnice koja je ubrzo na svijet donijela bebu”, kaže Igor.

Igor i njegov prijatelj, rođak od žene koja je prije nekoliko dana izgubila novčanik, ranije su, takođe našli novčanik sa novcem i vratili ga vlasniku.

Ovaj dječak je i uspješan mladi fudbaler, a kaže da se nada da će jednog dana, kad bude zarađivao svoj novac, ako ga, slučajno, izgubi, biti neko ko će mu ga vratiti, jer dobro se dobrim vraća.

Izvor: srpskainfo.com | Autor: Dubravka Čolović
7,300FansLike
458FollowersFollow