Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Drug brutalno ubijenog Dobojlije progovorio: “Primijetio sam nešto čudno…”

Ispred kuće Saše Kulišića u Doboju, koji je brutalno ubijen 30. januara, a čije tijelo je pronađeno u šumi vezano za drvo i oblijepljeno trakom, od jutros nema žive duše.

Kapije su zaključane, komšije su se povukle šokirane tragedijom koja je zadesila njihov kraj, a na više mjesta na kući stoji umrlica, u kojoj se navodi da će Saša biti danas sahranjen na lokalnom groblju.

Niko ne želi da povjeruje u to da Saše više nema, kao ni da je istina ono što se sumnja – da je Sašu ubila supruga Andrea K., koja je zločin unaprijed osmislila sa tinejdžerom, Draženom L., sa kojim je navodno bila u ljubavnoj vezi. Svi sa nevjericom upijaju informacije koje pristižu, što od nadležnih, što iz čaršije… Govore mještani da su Kulišići djelovali kao normalna porodica.

Njegov prijatelj Aleksandar, koji se sa Sašom poznavao desetak godina i poslovno sarađivao, ne može i dalje da vjeruje šta se dogodilo.

“Nama je bio šok kada smo sve to saznali, pogotovo što kažu da je ta žena to uradila, a i nju znamo, dolazila je kod nas”, priča Aleksandar za Telegraf.

Ističe da je Sašin i Andrein brak, gledano sa strane, izgledao normalno.

“Međutim, šta se dešava iza četiri zida, to niko ne zna… Živjeli su povučeno, ali normalno. Šta se dogodilo, to samo ona zna”, kaže sagovornik Telegrafa.

Međutim, otkako je rečeno da je Saša prije ubistva možda bio drogiran i omamljen, Aleksandar kaže da je u posljednje vrijeme ipak primijetio nešto čudno kod Kulišića.

“Tek sad kad premotam film, a na kontu toga, kako se piše, da su oni njega drogirali, sad se sjećam da sam nedavno, kad smo išli u Sarajevo, primijetio da je on nešto bio čudan. Kad sam ga pitao šta ti je rekao je: ‘Ma, nemam pojma’. Djelovalo je kao da će zaspi. To mu se desilo više puta”, rekao je Aleksandar.

Sumnja se da je motiv za Sašino ubistvo bila ljubavna veza njegove supruge Andree K. (32), koja je označena kao direktni izvršilac ubistva, i Dražena L. (19).

Nije poznato koliko dugo su bili u vezi, ali se vjeruje da su unaprijed isplanirali zločin. Andrea i Dražen su, kako je saopšteno iz policije, dan prije ubistva iznajmili “stan na dan” u Banjaluci.

“Prema informacijama koje trenutno imamo oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u porodičnu kuću gdje su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da su dan, dva prije, sipani lijekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor”, naveli su iz policije dodajući da će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

“Kada su ušli u kuću, L. D. je kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i poslije toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga L. D. sa vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se sumnja A. K. zadaje tri uboda nožem u predjelu abdomena. Vjeruje se da je tada oštećeni i preminuo”, naveli su iz policije.

Nakon toga su sjeli u vozila i ostavili su ih na jednom parkingu u Doboju. Andrea jednim od iznajmljenih vozila odlazi u Banjaluku, a Dražen kreće za njom svojim privatnim vozilom.

Oko 6 ujutru su stigli u stan u Banjaluci. Tokom dana su vratili vozilo u rent-a-kar, a Dražen se vraća za Doboj gdje je pronađen i uhapšen. Nedugo potom, nedaleko od iznajmljenog stana u Banjaluci uhapšena je i Andrea K.

Izvor: Bl portal
6,700FansLike