Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Dvojac iz Gradiške uhapšen zbog tuče, vrijeđanja i lažnog predstavljanja

Zbog više počinjenih prekršaja policija u Laktašima tokom vikenda je uhapsila tri osobe.

U policiji su kazali da su uhapšeni Z.K. iz Gradiške, zbog počinjenog prekršaja “Lažno predstavljanje”, D.T. iz Laktaša zbog počinjenog prekršaja “Ometanje državnih organa, privrednih društava i drugih pravnih lica u vršenju javnih funkcija” i Ž.M. iz Gradiške zbog počinjenih prekršaja “Vrijeđanje” i “Tuča i fizički napad”.

“Policijskoj stanici je u subotu oko 19.00 časova, od strane lica D.Š. prijavljeno da je verbalno i fizički napadnut od strane nepoznatog lica. Izlaskom na lice mjesta, lice Z.K. se policijskim službenicima lažno predstavilo, dok je lice D.T. odbilo da postupi po zakonito izdatom naređenju. Takođe, utvrđeno je da je došlo do verbalne rasprave između lica D.Š. i Ž.M. nakon čega je lice Ž.M. fizički napalo lice D.Š”, saopšteno je iz policije.

Iz policije su dodali da će D.Š. biti sankcionisan zbog počinjenog prekršaja “Vrijeđanje“.

“Lica su podvrgnuta ispitivanju na prisustvo alkohola, kojm prilikom je utvrđeno kod lica Ž.M. 1,12 g/kg, kod lica Z.K. 0,67 g/kg i kod lica D.T. 0,25 g/kg alkohola u organizmu. Protiv navedenih lica biće dostavljen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu, zbog gore navedenih prekršaja”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
6,200FansLike