Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Evo koje narkotike je policija pronašla kod nastavnika fizičkog

Policija u Gradišci juče je uhapsila lice inicijala A.G. iz Gradiške zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga”.

Kako se nezavnično saznaje, radi se o nastavniku fizičkog vaspitanja Aleksandru Grandiću.

Policija je na osnovu naredbe Osnovnog suda Gradiška 26.04.2023. godine izvršila pretres vozila, kuće i pratećih objekata koje Grandić koristi, te su tom prilikom pronašli više vrsta narkotika među kojima su “spid”, “MDM”, “ekstazi” i marihuana.

“Prilikom pretresa pronađena je praškasta materija bijele boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “spid” bruto mase 400,45 grama, praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu “MDM” bruto mase 0,91 grama, četiri komada tableta koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu “ekstazi” i materiju smeđe boje koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu bruto mase 5,16 grama, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem krivičnom postupku”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu gore navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se protiv lica A.G. podnese izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Gradiskalive.com
6,700FansLike