Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Fudbalerka Dunja Gagić iz Gradiške dobila poziv za U15 reprezentaciju BiH (Video)

Fudbalerka banjalučkog “Spartaka” Dunja Gagić iz Gradiške dobila je poziv selektora U15 reprezentacije BiH Ilije Lucića za učešće u desetodnevnom kampu u Trening centru u Zenici.

Kamp počinje u četvrtak, 28. septembra, a Gagićeva će mati priliku da se izbori za nastup u reprezentativnom timu za utakmice koje će na stadionu „Radnika“ u Hadžićima biti odigrane od 2. do 7. oktobra.

U ponedjeljak 2. oktobra ženska selekcija U15 reprezentacije BiH odigraće utakmicu protiv reprezentacije Slovačke, 4. oktobra sastaju se sa Andorom, a 7. oktobra igraju protiv Bugarske.

Dunja Gagić fudbal je počela da igra već u četvrtoj godini, trenirala je sa dječacima u gradiškim klubovima „Kozara“ i „Stars“, a trenutno sa banjalučkim „Spartakom“ nastupa u Ženskoj premijer ligi BiH.

Gostujući u jutarnjem programu RTVG, Dunja je rekla da planira da se profesionalno bavi fudbalom, a komentarišući predstojeće reprezentativne utakmice istakla je da se nada da će se predstaviti dobrim igrama i da očekuje pobjede u sva tri meča.

Pogledajte prilog RTVG:

Izvor: radiogradiska.com | M. Malešević
7,200FansLike
457FollowersFollow