Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gola žena prošetala Beogradom: Treći slučaj za manje od mjesec dana (Foto)

Još jedan nevjerovatan slučaj zabilježen je danas na Karaburmi, gdje je uočena žena kako šeta potpuno naga usred bijela dana po prometnoj saobraćajnici.

Ono što zabrinjava, to je što ovo nije usamljen slučaj već treći za manje od mjesec dana, s tim što smo do sada imali nage muškarece.

Na instagram profilu Serbia_live osvanuo je snimak žene kako šeta prometnom saobraćajnicom, između brojnih autobusa i automobila.

Na postavljenim fotografijama vidi se da je intervenisala i policija, nakon čega je naga žena obukla žutu majicu koju je prethodno nosila u ruci.

Podsjetimo, prije dva dana na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak muškarca koji potpuno nag šeta ulicama Vračara, a potom ulazi i u jednu garažu.

Na snimku objavljenom na instagram profilu “moj_beograd_rezerva”, vidi se nepoznati muškarac koji se potpuno nag šeta po Nebojšinoj ulici kod Karađorđevog parka pred nekoliko prolaznika, a kasnije je snimljen i u jednoj garaži.

Takođe, sredinom juna zabilježen je sličan slučaj na Zvezdari. Na društvenim mrežama pojavio se snimak muškarca koji potpuno nag na Zvezdari pokušava da uđe u prodavnicu, a potom izlazi i nastavlja da šeta u pravcu Bogoslovije, prenosi Blic.

Izvor: srpskainfo.com
7,300FansLike
457FollowersFollow