Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Grad poziva poljoprivrednike na informisanje oko programa podrške za 2023. godinu

Grad Gradiška poziva poljoprivredne proizvođače sa područja Gradiške da se informišu oko Programa podrške poljoprivredi za 2023. godinu i pravilnika o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela.

Odjeljenje za poljoprivredu i ruralni razvoj Gradiške, svake godine donosi Programe i Pravilnike čiji je cilj podsticanje primarne poljoprivredne proizvodnje, razvoj sela i podrška opstanku mladih ljudi na selu.

Prava na ova podsticajna sredstva imaju registrovani poljoprivredni proizvođači koji svoju proizvodnju organizuju na prostoru grada Gradiška.

Informisanje u Vrbaškoj i Novoj Topoli

Informisanje poljoprivrednih proizvođača sa Programima podrške poljoprivredi i ruralnom razvoju i Pravilnicima o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja je planirano za 9. i 10. mart 2023. godine. Prvog dana, odnosno 9. marta, ova aktivnost je planirana u Vrbaškoj – u prostorijama Društvenog doma, a 10. marta u Novoj Topoli– u prostorijama Društvenog doma.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači iz mjesnih zajednica: Turjak, Grbavci, Dragelji, Lužani, Bukovac, Čatrnja, Vrbaška, Gašnica, Bistrica, Orahova, Trebovljani, Gornji i Donji Podgradci, Jablanica, Miloševo Brdo, Sovjak, Brestovčina, Novo Selo, Dolina, Kozinci, Mačkovac, Greda, Bok Jankovac, Liskovac, Obradovac, Žeravica i Kruškik da dođu u prostorije Društvenog doma u Vrbaškoj, u četvrtak (9. marta) u 12.00 časova na prezentaciju programa i pravilnika.

Pozivaju se i poljoprivredni proizvođači iz mjesnih zajednica: Nove Topole, Stare Topole, Krajišnika, Trošelja, Kočićeva, Donjih i Gornjih Karajzovaca, Petrovog Sela, Seferovaca, Vakufa, Elezagića, Bereka, Cerovljana, Cimirota, Kijevaca, Romanovaca, Vilusa, Mašića, Rogolja, Dušanova, Rovina, Dubrava, Miljevića, Donje-Srednje i Gornje Jurkovice, Jazovca, Laminaca i Laminaca Brezika da dođu u prostorije Društvenog doma u Novoj Topoli, u petak (10. marta), u 12.00 časova, na prezentaciju programa i pravilnika.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama Grada Gradiška-resornom odjeljenju ili putem telefona: 051/810-343 i 051/810-331.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
457FollowersFollow