Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška puna pijanih vozača, policija kažnjavala tokom vikenda

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška tokom vikenda realizovana je akcija sa akcentom na kontrolu prisustva alkohola u organizmu.

Tokom navedene akcije, ukupno je kontrolisano 168 učesnika u saobraćaju, kojom prilikom je 31 vozač sankcionisan zbog prisustva alkohola u organizmu.

“Kod 16 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,31 do 0,80 g/kg, kod 7 vozača je utvrđena koncentracija alkohola u organizmu od 0,81 do 1,50 g/kg i kod 8 vozača utvrđena je koncentracija alkohola u organizmu preko 1,50 g/kg, koji su lišeni slobode. Takođe, tokom akcije devetnaest vozača sankcionisano je i po drugim osnovama”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Policijska uprava Gradiška, nastaviće sa sličnim aktivnostima i u narednom periodu, a sve sa podizanjem svijesti o bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju.

“Apelujemo na sve građane da se pridržavaju odredbi Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, kako bi vlastitu bezbjednost i bezbjednost drugih građana podigli na što veći nivo”, zaključili su iz PU Gradiška.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
456FollowersFollow