Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Rasvijetljena još jedna krađa, evo šta je policija pronašla (Foto)

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 13.01.2024. godine sprovodeći akciju kodnog naziva „Caddy“, identifikovali su i lišili slobode lice inicijala Z.B. iz Gradiške, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo „Teška krađa“.

“Policijskoj stanici Nova Topola, 13.01.2024. godine prijavljeno je da je od strane nepoznatog lica ili više njih, izvršena provala u ugostiteljski objekat u Novoj Topoli, grad Gradiška, te da je iz istog otuđena kasa sa novcem”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Lice inicijala Z.B. iz Gradiške sumnjiči se da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“ na način da je upotrebom fizičke snage, nasilno otvorio ulazna vrata ugostiteljskog objekta, te ušao u unutrašnjost istog i otuđio metalnu kasu sa novcem.

Kod lica Z.B. pronađeni i oduzeti predmeti koji su korišteni za izvršenje krivičnog djela i to kapa tzv. „fantomka“, odjeća, metalna kasa kao i dio otuđenog novca u iznosu od 2.000 konvertibilnih maraka i drugo.

akcija caddy

akcija caddy

“O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da se nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
6,700FansLike