Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Uhapšen zbog pucanja iz startnog pištolja

Policijski službenici Policijske stanice Gradiška, 05.06.2021. godine, lišili su slobode lice V.H. iz Gradiške, koje se sumnjiči da je istog dana oko 19.35 časova, u Brestovčini, iz vozila u pokretu, ispalilo više hitaca iz pištolja.

“Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 05.06.2021. godine, prijavljeno je da je nepoznati vozač, upravljajući sa putničkim automobilom marke “Fiat”, koji se kretao magistralnim putem Nova Topola- Gradiška, u mjestu Brestovčina, kroz prozor navedenog vozila, ispalilo više hitaca iz pištolja”, navodi se u saopštenju policije.

Policija je u ulici Lijevčanska u Gradišci zaustavila i kontrolisala navedeno vozilo, kojim je upravljalo lice V.H. iz Gradiške, te je od istog oduzet startni pištolj sa pripadajućim okvirom i municijom.

“Po kompletiranju predmeta protiv lica V.H. biće podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru i Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH”, zaključuje se u saopštenju PU Gradiška.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow