Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradiška: Uspješno realizovan projekat “Srušimo barijere zajedno“

Udruženje “Most“ Gradiška je u saradnji sa Centrom za životnu sredinu iz Banjaluke i podršku gradske uprave grada Gradiška realizovalo kampanju „Srušimo barijere zajedno“, u okviru koje su uklonjene postojeće betonske barijere i postavljeni odgovarajući prilazi na pješačkim prelazima na raskrsnici kod JU Centar za socijalni rad, odnosno na ukrštanju ulica Krajiških brigada, Vuka Stefanovića Karadžića i Karađorđevoj.

Zorana Selak iz Udruženja “Most“ navela je da su pomenute aktivnosti započeli u junu mjesecu i da su se fokusirali na jednu od većih raskrnica u gradu.

“Obratili smo se i Gradskoj upravi da nam pomogne u realizaciji što je naravno Gradska uprava i uradila, tako da smo krajem novembra završili radove na realizaciji konkretnih radova i Gradiška je dobila osam prelijepih rampi koje će svima biti od koristi”, istakla je Selakova.

Dijana Janjetović iz Gradske uprave grada Gradiška rekla je da je gradska uprava potpisala sporazum o saradnji sa Udruženjem ”Most” i da je pružila finansijsku i tehničku podršku realizaciji pomenutog projekta.

Predsjednik Udruženja ”UDAS” Saša Dejanović istakao je da je Gradiška jedan od gradova u BiH koji podržava invalidske organizacije i naglasio da je kampanja ”Srušimo barijere zajedno”, još jedna potvrda te podrške.

Izvor: radiogradiska.com | S.Vidović
7,200FansLike
441FollowersFollow