Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Gradonačelnik Prijedora podnio neopozivu ostavku, za skandal krivi opoziciju

Gradonačelnik Prijedora Dalibor Pavlović podnio je danas neopozivu ostavku na ovu dužnost.

“Ovim putem obavještavam javnost da prihvatam prijedlog predsjednika SNSD-a Milorada Dodika”, naveo je Pavlović u tekstu ostavke.

“Svojim sugrađanima, koji su osjetili nelagodu zbog mene, a zbog nečasnog, neljudskog i nekorektnog djelovanja opozicije, kojoj ništa nije sveto, ovim putem se duboko izvinjavam. Želim da se zahvalim svima na saradnji, a onima od kojih sam dobio na hiljade poruka podrške, obećavam da ću i nakon funkcije, ostati čovjek kakvog me znate, spreman da pomognem svima. Ljudskost i poštenje mi nisu, niti će moći da unište”, naveo je Pavlović.

On je najavio da će pravdu dokazivati putem suda i da neće odustati od nje, te da će ustrajati u naporu da “zbaci nepravdu koja mu je ovim putem nanesena”.

“Za devet mjeseci sam sa svojim timom iz deficita od 4.2 milona KM i 11 milionskih sudskih presuda uspio da stabilizujem budžet i isplatim sve obaveze koje je Grad imao. Pored toga, započeti su i mnogi infrastrukturni projekti, a u završnoj fazi su pregovori sa dva investitora gdje će biti zaposleno više od 200 ljudi. Prijedor je postao gradilište i počeo je da se razvija i živi. To je moj uspjeh”, dodao je Pavlović.

Izvor: Nezavisne | Dajana Vujatović
7,400FansLike
459FollowersFollow