Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Granična policija u Gradišci uhapsila muškarca radi izdržavanja kazne zatvora

Pripadnici Jedinice granične policije Gradiška juče su na prelazu Gradiška uhapsili muškarca čiji su inicijali A.P. pri ulasku u BiH jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Bugojnu radi izdržavanja kazne zatvora i predat je službenicima Centra sudske policije u Posavskom kantonu.

Ostali gradovi

Pripadnici Jedinice granične policije Zvornik uhapsili su ženu čiji su inicijali R.N. jer je provjerama utvrđeno da je Policijska uprava Banjaluka raspisala potragu za njom zbog krivičnog djela zapuštanje i zlostavljanje djeteta.

“Uhapšena je kontrolisana juče na izlasku iz BiH, na graničnom prelazu Karakaj i predata je službenicima Policijske uprave Zvornik”, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Pripadnici ove jedinice su u subotu, 8. jula, uhapsili muškarca čiji su inicijali S.N. jer je ustanovljeno da ga potražuje Osnovni sud u Vlasenici radi izdržavanja kazne zatvora, a kontrolisan je na ulasku u BiH na prelazu Bratunac i predat službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.

Istog dana pripadnici Jedinice granične policije Hum uhapsili su muškarca čiji su inicijali A.M. jer je utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske raspisalo potragu za njim zbog krivičnog djela izbjegavanje davanja izdržavanja, a kontrolisan je na izlasku iz BiH na prelazu Hum, te predat službenicima MUP-a Republike Srpske.

Pripadnici Jedinice granične policije Orašje, uhapsili su muškarca čiji su inicijali K.F. na ulasku u BiH jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Zvorniku zbog teške krađe. On je kontrolisan na prelazu Šamac i predat je službenicima Okružnog centra Sudske policije Bijeljina.

Pripadnici Granične policije uhapsili su u ponedjeljak, 10. jula, prilikom izlaska iz BiH na prelazu Doljani, muškarca čiji su inicijali L.Č. jer je Policijska uprava Visoko raspisala potragu za njim zbog krađe i predat je službenicima Policijske uprave Čapljina.

Pripadnici Jedinice granične policije Trebinje u subotu, 8. jula, uhapsili su ženu čiji su inicijali Z.S. nakon što je ustanovljeno da je potražuje Osnovni sud u Zvorniku radi izdržavanja kazne zatvora. Ona je kontrolisana na izlasku iz BiH na prelazu Deleuša i predata službenicima Okružnog centra Sudske policije Trebinje.

Pripadnici Granične policije su u subotu, 8. jula, prilikom ulaska u BiH na prelazu Brod uhapsili muškarca čiji su inicijali N.S. jer je utvrđeno da ga potražuje Osnovni sud u Šamcu zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i promet droge, a predat je službenicima Okružnog centra Sudske policije Doboj.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
458FollowersFollow