Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Haos u policijskoj stanici: Došao na saslušanje pa policajcu slomio ruku

Prijedorčanin N.K. uhapšen je zbog sumnje da je u policijskoj stanici napao policajca, koga je odgurnuo i slomio mu ruku, da bi prilikom hapšenja pružio otpor trojici policijskih službenicima pri čemu je jednom od njih nanio lakše povrede šake.

U PU Prijedor navode da je N.K. juče pozvan u prijedorsku policiju povodom prijave koju je protiv njega podnijela druga osoba. Dobrovoljno je došao u policiju, a onda je tokom saslušanja ustao i samovoljno pokušao da napusti stanicu.

”N.K. je pozvan u službene prostorije PU Prijedor radi saslušanja na okolnosti prijave koju je protiv njega podnijelo drugo lice. U jednom momentu osumnjičeni je samovoljno pokušao napustiti službene prostorije i pri tom je odgurnuo policijskog službenika, koji je ga pokušao spriječiti u toj namjeri i po čijem naređenju je prethodno odbio da postupi. Prilikom lišenja slobode osumnjičeni je pružao aktivan otpor. U navedenom događaju povrijeđena su dva policijska službenika, od kojih jedan teže”, saopšteno je iz PU Prijedor.

Dodaju da je N.K. osumnjičen za krivično djelo sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, prenosi ATV.

”U toku je rad na kompletiranju predmeta nakon čega će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, osumnjičeni biti predat u nadležnost tužiocu Okružnog javnog tužilaštva Prijedor”, navode u PU Prijedor.

Izvor: ATV
6,700FansLike