Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Hit u kupatilu – led ogledala

Da li je moguće da nam ogledalo može pomoći da se razbudimo ujutro dok smo u žurbi?

Ne, ne radi se o još jednom neobičnom istraživanju, ali se radi o spoju tehnologije i predmeta bez koga je svako kupatillo nezamislivo – ogledala.

Taj spoj je trenutni hit u svijetu – led ogledalo.

Vjerovatno ste primjetili da popularnost ovog tipa ogledala u posljednje vrijeme sve više raste. Vjerujte to nije nikakvo čudo. Ako ste se našli u prilici da ga i koristite, znate da nije lako ostati imun na njegove prednosti. To je jedna od onih stvari za koju kažete na prvu, pa meni je baš ovo trebalo!

Naime, kada pričamo o svjetlu u kupatilu mišljenja su podijeljenja.

Neko voli malo slabije osvjetljenje, pogotovo ujutro odmah nakon ustajanja. Dame, ali i profesionalni šminkeri bi rekli da šminkanje u tamnom kupatilu ili na ogledalu koje baca sjenu i nije baš neki doživljaj. Ali odlukom da nabavite led ogledalo ti problemi su riješeni. Ova ogledala imaju mogućnost određivanja toplote ili hladnoće svjetlosti tj. same boje, kao i promjenu jačine svjetlosti.

Led ogledala osim što su korisna i praktična daju vašem prostoru modernu notu i za čas ćete pomisliti da ste u nekom spa centru. Zaista, ne morate krenuti u renoviranje kupatila da bi ste sebi priuštili malo luksuza. Samo pogledajte koje sve prednosti ima ovakav tip ogledala ili posjetite svezakupatilo.com.

Na tržištu postoje raznovrsni modeli i oblici led ogledala u zavisnosti od veličine, ali i stila vašeg kupatila. Lake su konstrukcije i montaža zaista nije problem.

Posjeduju razne opcije. Jedna od njih je – da li se led svjetlo uključuje na dodir ili je u pitanju senzor pokreta. To znači da možete upaliti svjetlo na ogledalu samo jednim pokretom ruke ispred ogledala.

Anti fog sistem

Takođe, jedna od korisnijih funkcija jeste i anti fog sistem o kome se možda i najviše priča. To je sposobnost ogledala da se ne zamagli kada se tuširate i kada je kupatilo prepuno pare. Do sada ste taj problem rješavali brisanjem samog ogledala, ali sada je mrljanju peškirom po ogledalu došao kraj.

Dodatne mogućnosti

Neke od mogućnosti koje se dodatno naplaćuju su i bluetooth zvučnik, kalendar i očitavanje trenutne temperature u kupatilu i to sve na ogledalu. Naravno sve je povezano sa vašim pametnim telefonom.

Na taj način već ste u novom dobu gdje su nove tehnologije iskorištene da bi čovjeku omogućile veći komfor u svom vlastitom domu.

Dakle, budućnost je tu, samo je pitanje imamo li hrabrosti priznati to sebi u ogledalu?

Autor: Ognjenka K.
7,300FansLike
457FollowersFollow