Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Horoskop za period od 20. maja do 21. juna: Evo kome sreća okreće leđa

Sunce 20. maja napušta sporog i praktičnog Bika i ulazi u živahne, društvene i pričljive Blizance, gdje će ostati sve do 21. juna. Kada je vladavina Blizanaca u punom jeku, nema mjesta za dosadu. To je vrijeme druženja, novih iskustava i povezivanja s drugima.

Vladar Blizanaca je Merkur, planeta komunikacije, transporta i tehnologije. U astrologiji je Merkur poznat kao planeta glasnika jer potiče sposobnost prikupljanja vijesti, činjenica, podataka i razmene onoga što ste saznali. Vladavina Blizanaca stoga je vrijeme intenzivne komunikacije. Um je aktivan, radoznao, željan novosti i tračeva koji se tada šire rekordnom brzinom.

Zvijezde će biti naklonjene Bikovima i Rakovima, ali ne i Vagama. Bićete opušteni, radoznali i bezbrižni, ali često i nestrpljivi i nefokusirani. Budući da su Blizanci promjenljiv znak, ojačaće vaša sklonost neodlučnosti i nepostojanosti. Vaši planovi i odluke vjerovatno neće biti konačni. Tokom razgovora skakaćete s jedne teme na drugu. Um će vam raditi sto na sat, pa će biti mnogo toga što želite da kažete i podijelite s drugima.

Provodićete puno vremena s prijateljima, braćom i sestrama. Razmjenjivaćete informacije, pohađati društvene događaje, sticati nova poznanstva i putovati na kratke udaljenosti. Naglasak će biti na intelektualnom radu i aktivnostima na društvenim mrežama. Pogodno je doba za sve koji se bave poslom vezanim za medije, nove tehnologije, putovanja i prodaju.

Ove godine vladavina Blizanaca biće posebno značajna jer će se u tom znaku 25. maja naći i Jupiter, planeta obilja i bogatstva. Vazdušni znaci Blizanci, Vage i Vodolije najviše će prosperirati na poslovnom i intimnom planu. Lavovi i Ovnovi biće takođe zadovoljni razvojem situacije, dok će Djevice, Strijelčevi i Ribe osećati nervozu i nemir, podstaknuti nepredviđenim zbivanjima.

Izvor: Glas Srpske
7,300FansLike
458FollowersFollow