Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Izgorjeli radionica, kuća i devet automobila u požaru u Prijedoru (Foto)

U velikom požaru koji se dogodio u četvrtak u prijedorskom naselju Čirkin polje izgorjeli su radionica, kuća i nekoliko automobila.

Kako su rekli iz Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor, u požaru automehaničarske radione u Čirkin polju u potpunosti je izgorjela radiona i devet automobila.

“Ogromna šteta je na kući, a oštećenja od toplote su vidljiva na još četiri okolna objekta”, naveli su vatrogasci iz Prijedora.

Kako su za “Nezavisne novine” ranije rekli, u požaru nije bilo povrijeđenih osoba.

“Zapalila se radionica, nakon čega je požar prešao na kuću istog vlasnika, a onda je zahvatio i susjednu kuću. Požar je pod kontrolom i nema povrijeđenih”, kazali su iz Teritorijalne vatrogasno-spasilačke jedinice Prijedor.

Dodali su da je u isto vrijeme došlo do požara u jednoj prijedorskoj peletari, ali i da je i taj požar bio pod kontrolom.

Radovan Martić, starješina vatrogasaca rekao je da je požar izbio u zanatskoj radionici u Ulici Ivana Mažuranića, te da je zahvatio i kuću i vozila u blizini.

“Spriječili smo da se požar proširi na ostale kuće. Sve raspoložive snage i tehnika vatrogasne jedinice su na terenu i trenutno se radi na raščišćavanju i gašenju požara”, rekao je Martić.

U pomoć su vatrogascima, pored komšija, pritekli i pripadnici policije, žandarmerije dok su vodu pored vatrogasaca dovozile i cisterne firme “Niskogradnja Marjanović”.

Izvor: Nezavisne
7,200FansLike
457FollowersFollow