Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Jedno lice uhapšeno zbog prodaje “trave” u Gradišci

Policija u Gradišci juče je uhapsila lice A.G. iz Gradiške zbog sumnje na krivična djela „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška su operativnim radom na terenu došli do saznanja da lice inicijala A.G. vrši prodaju opojne droge „marihuane“ na teritoriji grada Gradiška i da omogućava drugim licima uživanje iste.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Gradišci, uz saglasnost dežurnog tužioca OJT Banjaluka, izvršen je pretres na dvije lokacije u Gradišci.

Iz policije navode da su u porodičnoj kući lica A.G. pronađeni ostaci suve biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „marihuanu“ i opušak ručno smotane konzumirane cigarete (džoint) čiji sastav svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu „marihuanu“.

“O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je naložio da se po kompletiranju predmeta dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ i „Omogućavanje uživanja opojnih droga“ protiv lica A.G.”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
7,300FansLike
456FollowersFollow