Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Juče u tri saobraćajke povrijeđene tri osobe

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Gradiška, juče je evidentirano jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda od kojih su tri sa posljedicama po lica.

Berek

“Na regionalnom putu Nova Topola – Čatrnja, u mjestu Berek, grad Gradiška, 20.07.2023. godine oko 13,15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza teretnog vozila “Iveco” kojim je upravljao A.M. iz Laktaša, a koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede i prevežen je u UKC RS u Banjaluci. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška”, naveli su iz Policijske uprave Gradiška.

Mašići

“Na lokalnom putu Berek – Mašići, u mjestu Mašići, grad Gradiška, 20.07.2023. godine oko 18,05 časova dogodila se se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali M.V. iz Gradiške koji je upravljao sa biciklom marke “Maraton” i S.M. iz Gradiške koji je upravljao sa teretnim vozilom marke “Mercedes”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozača bicikla je zadobio tjelesne povrede i preveženi su JZU Bolnica Gradiška. Uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Srbac

“Na lokalnom putu u mjestu Razboj Ljevčanski, opština Srbac, 20.07.2023. godine oko 21,05 časova dogodila se saobraćajna nezgoda kojom prilikom je maloljetnik iz Srpca pao sa mopeda marke “Riya”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač mopeda je zadobio tjelesne povrede. Uviđaj na licu mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice Srbac”, zaključili su iz Policijske uprave.

Gradiskalive.com | Foto: Ilustracija/Freepik.com
7,200FansLike
441FollowersFollow