Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Karatisti iz Gradiške osvojili drugo mjesto u Banjaluci (Foto)

U subotu 8. aprila 2023. godine u Banjaluci u sportskoj dvorani Borik održan je 19. Međunarodni karate turnir “BANJA LUKA OPEN 2023”.

Takmičari Kluba borilačkih vještina “NITEN” iz Gradiške osvojili su ukupno 54 medalje i 2. mjesto u generalnom plasmanu klubova, u konkurenciji 45 klubova iz pet zemalja i oko 800 sportista.

Najuspješniji takmičar turnira bio je takođe član Nitena Nebojša Ratković sa osvojene tri zlatne medalje i jednom bronzanom.

Tri prvoplasirana kluba turnira su:

  1. Mjesto KK HERCEGOVAC BILEĆA
  2. Mjesto KBV NITEN GRADIŠKA
  3. Mjesto KS VOJVODINE

Organizator ovog turnira bio je KK Sinđelić Banjaluka.

Pored Nebojše Ratkovića koji je bio i najuspješniji takmičar turnira posebno treba istaći i nastupe: Danisa Šabića, Mila Babić, Đurađ Gajić, Viktorija Veljić, Željko Subotić i Jelena Bijelić.

Svi ovi takmičari su pokazali izuzetan kvalitet u svojim uzrasnim kategorijama što je za svaku pohvalu i od nih se očekuju još bolje rezultate u budućnosti.

Niten je na ovom takmičenju imao svoje predstavnike i u najmlađim uzrasnim kategorijama, u konkurenciji 6 i 7 godina. Tu su zlatne medalje osvojili Sofija Cumbo i Andrej Dokić, a bronzane medalje osvojili su Tibor Babić i Đorđe Babić.

Gradiskalive.com
6,700FansLike