Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kćerki ubijenog Saše Kulišića ukinut pritvor

Maloljetnoj kćerki ubijenog Saše Kulišića, koja je osumnjičena za saučesništvo, ukinut je pritvor i ona je pod nadzorom organa starateljstva, dok je pritvor produžen Andrei Kajganić, supruzi ubijenog, i Draženu Lazareviću, osumnjičenima za ubistvo Kulišića.

Kazao je ovo danas Slobodan Radinković, načelnik Policijske uprave Doboj.

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Kajganićevoj i Lazareviću može trajati do 29. jula.

Naime, Kajganićeva i Lazarević sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u namjeri da ga liše života.

Kako je ranije saopšteno iz Okružnog suda Doboj, maloljetnica je u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta “trean” od čega je zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata i o svemu obavijestila majku i Lazarevića.

Osumnjičeni su potom, navodi se, Kulišića vezali, nekoliko puta ga udarili, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gdje su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, usljed čega je preminuo. Nakon toga su Kajganićeva i Lazarević ostavili Kulišića u šumi i otišli sa lica mjesta.

Predstavnici Policijske uprave Doboj ranije su navodili da je Kajganićeva bila u ljubavnoj vezi sa Lazarevićem.

Izvor: Nezavisne
7,300FansLike
458FollowersFollow