Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Kupila pile na tržnici, šokirala se kada je vidjela šta je unutra (Foto)

Žena u Srbiji objavila je na društvenim mrežama šta je doživjela nakon kupovine piletine na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

Naime, ona je na Tviteru objavila fotografiju pilećeg filea koje je njena ćerka kupila na Ribljoj pijaci kod registrovanog prodavca gdje uvijek kupuje. Međutim kada je rasjekla parče mesa iznenadila se onim što je vidjela unutra.

“Ćerka kupila pile danas na Ribljoj pijaci kod registrovanog prodavca, gde uvek kupuje. Da ga iseče, kad… Zna li neko šta je ovo?! Šta nam ovo rade ljudi moji?!”, napisala je ona na Twitteru uz priloženu fotografiju koja je izazvala reakcije brojnih korisnika te mreže, navodi Nova.rs.

Na prvi pogled izgleda kao da je u pitanju neko punjenje filea, međutim, jedan korisnik društvenih mreža je objasnio da u pitanju bolest zelenih mišića zbog prebrze utovljenosti. On je dodao da je meso neispravno jer je u pitanju infekcija i da ga obavezno vrati i prijavi inspekciji.

Drugi su napomienuli da ovakvo stanje mesa može i da nastane kad se meso više puta odmrzava i zamrzava.

“Ako je pileće belo meso unutra zelene boje, to ukazuje na prisutnost bakterije Pseudomonas fluorescens u mesu. Ova bakterija može se pojaviti kada se meso dugo skladišti na temperaturama između 4°C i 10°C, ili ako se meso ne skladišti na dovoljno niskim …“, stoji u jednom od komentara.

Izvor: Nezavisne
6,700FansLike