Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Lidl će graditi veliki objekat u Republici Srpskoj (Video)

Odbornici Skupštine opštine Istočna Ilidža, usvojili su odluku o sprovođenju regulacionog plana koji se odnosi na spoj ulica Vojvode Radomira Putnika i Srpskih vladara radi izgradnje poslovnog objekta kompanije Lidl.

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović, rekao je novinarima da je riječ o tržnom centru od 2.400 metara kvadratnih.

“Sada već možemo slobodno da kažemo da će u opštini Istočna Ilidža, nakon provođenja ove odluke biti stvoreni uslovi za izdavanje odobrenja za izgradnju poslovnog objekta tržnog centra Lidl”, rekao je Božović novinarima nakon sjednice.

On je dodao da je ovo prvi objekat kompanije Lidl u Istočnom Sarajevu, prenio je RTVIS.

Božović je naveo da su odbornici na današnjoj posebnoj sjednici jednoglasno glasali za ovu odluku, što je za svaku pohvalu.

“Riječ je o poslovnom objektu, koji će na različite načine doprinijeti razvoju opštine Istočna Ilidža, zapošljavanju i stvaranju pozitivnog ambijenta. Kada je riječ o privrednim subjektima, ova opština radi vrlo ekspeditivno i rješava probleme u korist investitora”, rekao je Božović, prenosi Indikator.

Izvor: Nezavisne
7,300FansLike
458FollowersFollow