Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Luksuzni BMW serije 7 predstavljen u BiH (Foto)

U Mostaru je u utorak, 20.12. predstavljen novi BMW serije 7 za klijente i partnere Auto centra Tomić, koji je Generalni zastupnik i uvoznik za BMW za Bosnu i Hercegovinu.

BMW nas kroz ovaj model uvodi u novu eru luksuza te donosi čistu eleganciju i multi-osjetilni doživljaj sa inovativnim i pažljivo biranim detaljima koji su odraz poznatog BMW slogana „Zadovoljstvo u vožnji“.

Fokus je na pojedincu i njegovim stavovima, potrebama i emocijama, a ovaj model karakterišu elegancija, prisutnost te ekskluzivna premium kvaliteta. Prisutan je i progresivni pristup koji obilježavaju inovacije koje korisniku omogućuju bolje iskustvo te širok raspon povezivosti.

U seriju 7 je integrisana najnovija verzija BMW Live Cockpit Plus s najnovijim iDrive 9 softverom, a ispred vozača se nalaze novi, zakrivljeni displayi.

Zanimljivo je da se pravi luksuz nalazi i na zadnjim sjedištima, a posebno se ističe 31,3-inčni display koji se preklapa iz stropa i podržava rezoluciju od 8k. Njime se upravlja i dodatnim 5,5-inčnim displayima koji se nalaze na unutrašnjoj strani stražnjih bočnih vrata.

Ovaj novi model ima dostupne sve sigurnosne sistema te po prvi puta Level 2 Plus sistem za vožnju u kojoj ne treba držati ruke na upravljaču. Proširene su funkcije samostalnog parkiranja, upotrebe pametnih telefona i posebnog sistema izvlačenja automobila iz uskih prostora u kojem vozač u potpunosti vožnju predaje pametnom sistemu.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow