Cookie Consent by Free Privacy Policy website

MF banka na korak od vas i u Novoj Topoli (Foto)

Vrata poslovnice MF banke u Novoj Topoli, na adresi Banjalučki put bb, su uvijek širom otvorena klijentima, a tako je bilo i ove srijede, 8. juna, povodom Dana otvorenih vrata i druženja sa mještanima uz dodatne aktivnosti i prigodne poklone.

Porukom „Na korak od vas“ iz MF banke su ovom prilikom podsjetili sve postojeće, ali i potencijalne klijente na niz pogodnosti koje nude kako proizvodima iz segmenta preduzetništva, tako i onima namijenjenih stanovništvu. Upravo je Dan otvorenih vrata bio dobra prilika za razgovor o njima, ali, kako ističu iz MF banke, na jedan neposredniji način.

„Poslovnica u Novoj Topoli je otvorena u martu 2020. godine, ali zbog situacije sa korona virusom nismo bili u prilici da na pravi način ozvaničimo početak naše poslovne aktvnosti na ovom području. Željeli smo iskoristiti ovu priliku da iskažemo poštovanje i zahvalnost postojećim klijentima na saradnji, ali i da se dodatno predstavimo  privrednim subjektima i građanima koji do sada nisu imali priliku da sarađuju sa nama“, istakao je Slobodan Šarčević , šef Filijale Derventa i Ekspozitura Prnjavor, Gradiška i Nova Topola.

On je ujedno zahvalio svim žiteljima Nove Topole i okolnih mjesta koji su tokom Dana otvorenih vrata posjetili poslovnicu MF banke, a gdje su u ugodnoj atmosferi razmijenili informacije o uslugama koje nude za fizička i pravna lica.

Gradiskalive.com
6,700FansLike