Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mlada Gradiščanka uspješno se bavi uzgojem kvalitetnih rasa pasa (Video)

Pomeranac ne oduševljava ljubitelje ove pasmine samo veličinom, već umiljatošću, samopouzdanjem i energijom. Stoga ne čudi što sve više pripadnika ove pasmine osvaja srca brojnih ljubitelja pasa. Među njima je Milana Grlica iz Gradiške koja ljubav prema pomerancima gaji već godinama. Ova mlada Gradiščanka uspješno se bavi uzgojem kvalitetnih rasa pasa.

Gostujući u jutarnjem programu RTVG, govorila je o osobinama pomeranaca. Ističe da su aktivni, ali i zahtjevni za održavanje, da ih je potrebno svakodnevno češljati i kupati. Međutim imaju i mnogo drugih dobrih osobina kao što je divan karakter i da je pravi krzneni ljubimac, prijatelj svakoj porodici.

Ona je naglasila da pomeranci nisu isto što i špicevi i da se razlikuju od njih razlikuju po mnogo čemu. Između ostalog, pomeranac je mali pas koji ima kratke noge i njušku, te krzno koje ga čini bogatim i posebnim sa puno boja.

Milana Grlica je takođe rekla je da je ovaj pas postao jako popularan i moderan. Napomenula je da joj se za sve informacije i savjet mogu obratiti svi koji žele da se bolje upoznaju sa pomerancima i drugim kvalitetnim rasama pasa.

Pogledajte prilog RTVG:

Izvor: radiogradiska.com
7,300FansLike
456FollowersFollow