Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Mladić iz BiH doživio napad na kruzeru kod Portugala: Spasioci došli po njega (Foto)

Portugalska služba za spasavanje u svom zvaničnom saopštenju navela je da je državljanin BiH (29) doživio napad dok se nalazio na kruzeru udaljenom 691 kilometar od obale Portugala.

Portugalska služba za spasavanje “Marinha Portuguesa” u saopštenju navodi kako je odmah pozvana u pomoć spasilačka služba koja ga je evakuisala na kopno u bolnicu.

“Divovski brod MEIN SCHIFF 3 sa zastavom Malte plovio je u petak Atlantskim okeanom i bio udaljen 691 kilometar od južnog portugalskog rta Cabo Sao Vicente. Neimenovani državljanin BiH doživio je napad pa je oko 15.30 s broda upućen telefonski poziv portugalskoj spasilačkoj službi. Odmah je obavljena procjena stanja unesrećenog prilikom čega je zaključeno da nije hitan slučaj. Zbog toga je idući dan, u subotu, u koordinaciji s lučkom kapetanijom gradića Cascaisa poslan spasilački čamac prema kruzeru”, navedeno je u saopštenju, prenosi N1.

Takođe, istaknuto je da je muškarac u popodnevnim satima prebačen na obalu te prevezen u lokalnu bolnicu. Bitno je istaknuti da “Marinha Portuguesa” u objavljenom saopštenju nije otkrila kakvu vrstu napada je imao unesrećeni.

Izvor: N1
6,700FansLike