Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Na Jahorini 20 centimetara snijega – otvaranje sezone 8. decembra

Na Jahorini je trenutno 20 centimetara snijega, a uveliko teku pripreme za predstojeću skijašku sezonu koja počinje 8. decembra, uz koncert legendarnog pjevača Zdravka Čolića, rekao je direktor Olimpijskog centra “Jahorina” Dejan Ljevnaić.

On navodi da su pripreme u toku sa posebnim fokusom na kontrolu i održavanje instalacija vertikalnog transporta, a timovi su posvećeni bezbjednosti i uživanju skijaša na stazi.

“Zahvaljujući našim sistemima vještačkog osnježivanja i padavinama koje su najavljenje tokom vikenda, velika je šansa da će posjetioci uskoro moći uživati u skijaškim avanturama na stazi”, izjavio je Ljevnaić.

On ističe da su karte za koncert Zdravka Čovića rasprodate, što potvrđuje ogroman interes publike za ovaj nezaboravan muzički događaj, kao i za Jahorinu.

Kada je riječ o novim investicijama, LJevnaić poručuje da je menadžment Olimpijskog centra učinio značajne korake kako bi poboljšali iskustvo na stazi, pa su, osim već dostupnih 49 kilometara staza, dodali dodatnih tri kilometra, pružajući veći izbor ruta za sve ljubitelje skijanja i snoubordinga.

Ljevnaić ističe da je uloženo u nadogradnju sistema za vještačko osnježivanje, što će omogućiti optimalne uslove na stazama tokom cijele sezone.

On je naveo da je u planu izgradnja vještačkog jezera na Skočinama, što će omogućiti dodatnih 20.000 metara kubnih vode za bolje osnježivanje i održavanje staza.

Prema riječima Ljevnaića, osim koncerta Zdravka Čolića, pripremili su bogat kulturni program tokom cijele sezone, poput nastupa Tonija Cetinskog, Vesne Zmijanac za Novu godinu, Edite Aradinović, Ane Bekute, Indire Radić i mnogih drugih.

“Naš cilj je da pružimo posjetiocima nezaboravno iskustvo skijanja i zabave na Jahorini i da opravdamo njihovo poverenje. Za nezaboravan boravak u planinskom rajskom okruženju, osim tradicionalnog skijanja na vrhunski uređenim stazama, ponosimo se i dodatnim sadržajima koje čine naš ski-centar jedinstvenim mjestom za zimski odmor”, rekao je Ljevnaić.

On kaže da za one koji uživaju u magiji noćnog skijanja, nude posebno iskustvo pod zvijezdama gdje njihov snoubord park predstavlja savršeno mjesto za ljubitelje ovog uzbuđujućeg sporta, dok će ljubitelji brze vožnje moći uživati u sankanju na posebno pripremljenim stazama.

Ljevnaić navodi da je planirano i otvaranje ski-centra “Igrišta” radi pružanja dodatnih mogućnosti za ljubitelje zimskih sportova na stazama koje obećavaju uzbudljiv i nezaboravan doživljaj, a nalaze se na putu Vlasenica – Han Pijesak.

Olimpijski centar “Jahorina” je povodom Crnog petka pripremio fantastične popuste od danas do nedjelje, 26. novembra, a u ponudi je 20 odsto popusta na ski-karte 10 u sezoni za dnevno skijanje i popust važi isključivo za onlajn kupovinu putem njihovog vebšopa.

Tu je i 10 odsto popusta na časove u ski-školi Olimpijskog centra za sve koji žele da obraduju svoje mališane ili sebe sa popustom i tako mogu naučiti nove trikove i poboljšati svoje skijaške vještine uz iskusne instruktore.

Izvor: Agencije
6,700FansLike