Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Nije bilo “gepekovanja”? Evo kako je policija opisala incident sa Šulićevim vozačem

Policijska uprava Gradiška danas je izdala saopštenje koje se odnosi na aktuelni slučaj nasilja i navodnog “gepekovanja” jednog lica od strane Dragana Marjanovića, sada već bivšeg vozača Denisa Šulića, potpredsjednika Narodne skupštine RS.

“Policijski službenici Policijske uprave Gradiška, 09.07.2021. godine, lišili su slobode lica inicijala V.R. i D.M. obojica iz Gradiške, koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo ‘Nasilničko ponašanje’ i lice inicijala S.G. iz Gradiške koje se sumnjiči da je počinilo krivično djelo ‘Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'”, saopštavaju iz PU Gradiška.

Policijskoj stanici Gradiška, u petak oko 3 časa ujutru, oštećeni S.G. prijavio je da su ga na prostoru benzinske pumpe (Nestro) u ulici Prvog krajiškog korpusa fizički napale dvije osobe.

Dobrovoljno ušao u automobil?

“Postupajući po navedenoj prijavi, policijski službenici Policijske uprave Gradiška, utvrdili su da postoje osnovi sumnje da su 09.07.2021. u noćnim časovima lica inicijala V.R. i D.M. na prostoru benzinske pumpe u ulici Prvog krajiškog korpusa, fizički napali lice S.G, nakon čega je lice S.G. dobrovoljno sjelo u putnički automobil vlasništvo D.M. i sa istima otišao do Lijevčanske ulice gdje su nastavili sa fizičkim obračunom, te licu S.G. nanijeli tjelesne povrede. Nakon toga je lice S.G. u ulici Lijevčanska, oštetilo dva privatna putnička vozila marke „Ford“ i “Zastava”, razbijanjem vjetrobranskih stakala”, kažu iz gradiške policije.

O svim okolnostima događaja obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji je naložio da se lica ispitaju na navedene okolnosti, te da se protiv lica V.R. i D.M. dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu “Nasilničko ponašanje”, a protiv lica S.G. izvještaj o krivičnom djelu “Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”.

Gradiskalive.com
7,400FansLike
457FollowersFollow