Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Niz udesa kod Ribnika: Među povrijeđenima i djeca (Foto)

Vatrogasci iz Ribnika za 24 sata imali su tri intervencije u saobraćajnim nezgodama u kojima je povrijeđeno više osoba, među kojima su i djeca.

Naime, pripadnici Vatrogasnog društva Ribnik u nedjelju i ponedjeljak, imali su tehničke intervencije na lokacijama: Velije, Donje Zableće i Bunarevi.

U nezgodi koja se dogodila na magistralnom putu, u mjestu Zableće kod Ribnika, u nedjelju oko 17.50 časova, učestvovali su I.H, državljanin Izraela, upravljajući automobilom sitroen i R.Ć, iz Ribnika, upravljajući kamionom mercedes.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede su zadobili saputnici N.H. i dva maloljetna lica, svi državljani Izraela, koji su upućeni na liječenje u Dom zdravlja u Ključu. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Ribnik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, naveli su iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Takođe, su dodali da se u mjestu Bunarevi, oko 20.25 časova, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je D.M. iz Ribnika upravljajući teretnim motornim vozilom reno izgubio kontrolu nad vozilom te sletio sa kolovoza.

“U ovoj saobraćajnoj nezgodi tjelesne povrede je zadobio vozač D.M. koji je upućeni na liječenje u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Ribnik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku”, navode iz policije.

Izvor: Nezavisne
7,400FansLike
459FollowersFollow