Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Otežan saobraćaj na magistralnom putu Kozarska Dubica – Kostajnica

Saobraćaj se odvija otežano na dionici magistralnog puta Kozarska Dubica – Kostajnica zbog izlivanja vode na kolovoz u mjestu Špilja.

Za teretna vozila privremeno je obustavljen saobraćaj zbog zapriječenog drveta na magistralnom putu Novi Grad – Prijedor u mjestu ulici Banjalučkoj u Novom Gradu, dok su putnička vozila preusmjerena kroz Radničku ulicu.

U toku dana se očekuje zvršetak radova na normalizaciji saobraćaja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske.

Zbog izlivanja rijeke Japre na regionalnom putu Budimlić Japra – Blagaj Japra u mjestu Suhača, potpuno je obustavljen saobraćaj.

Obustavljen je saobraćaj i na lokalnom putu Blagaj Japra – Vitasovci – Radomirovac zbog izlivanja vode na kolovoz.

Zbog oštećenja mosta preko rijeke Bukovice u mjestu Gornji Podgradci i oštećenja mosta preko rijeke Jablanice u mjestu Sovjak na lokalnim putevima, obustavljen je saobraćaj i preusmjeren na alternativne putne pravce.

U većem dijelu Republike Srpske saobraćaj se odvija po mokrim ili vlažnim kolovozima, a iz AMS upozoravaju i na povećanu opasnost od odrona, te vozačima savjetuju maksimalno opreznu vožnju, uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Na području FBiH saobraćaj se odvija otežano na dionici magistralnog puta Bosanska Otoka – Bužim zbog izlivanja vode na kolovoz.

Zbog obilnih padavina u sjeverozapadnim krajevima mogući su nailasci na zaostale veće količine vode na kolovozu, posebno na putnom pravcu Bihać – Srbljani, kao i na putevima na području Bužima i Bosanske Otoke.

Na graničnim prelazima Gradiška, Donja Gradina i Velika Kladuša pojačana je frekvencija vozila na izlazu iz BiH, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Izvor: Agencije
7,300FansLike
456FollowersFollow