Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ova tri znaka čeka povratak stare ljubavi do kraja avgusta

Nikada nije lako odlučiti se da li zauvijek izbaciti iz života stare ljubavi, ali sada ćete morati da presječete.

Lav

Lavovi će moći da biraju ovog ljeta – na njihova vrata pokucaće nekoliko dobrih prilika…Venera je u Lavu, a zna se šta to znači – više šarma, više harizme, više ljubavi! Dame, prosto ćete biti magnet za muškarce! Zato ni bivši partneri neće ostati imuni na vas!

Međutim, dva puta razmislite prije nego što nekome date drugu šansu – zvijezde savjetuju da sve dobro izanalizirate. Možda je čak bolje da zaplovite u nešto nepoznato i neisprobano!

Vaga

Ako ste slobodni i niste u dugoj i stabilnoj vezi očekujte gotovo siguran povratak neke stare i skoro zaboravljene ljubavi u život. S obzirom da vam nedostaje ljubav, moguće je da ćete ponovo pokušati, čak i ako niste ekstremno “zagrijani” za tu osobu.

Početkom septembra imate dobre aspekte na emotivnom polju, pa je sigurno da će vaša odluka biti dobra!

Strijelac

Vjerujemo da je iza vas nekoliko stresnih mjeseci na polju ljubavi, ali konačno je došlo vrijeme za boljitak! Početkom avgusta Mars je ušao u vaš znak, a to znači samo jedno – izvinjenje od osobe koja vas je nekada davno povrijedila u ljubavi. Uz izvinjenje uglavnom se traži i druga šansa, ali nikome ne opraštajte ukoliko se žestoko ne potrudi. Stara ljubav ima šanse da ponovo zablista, ali samo ako su obje strane spremne na kompromise.

Izvor: Glas Srpske
7,400FansLike
458FollowersFollow