Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Ovo su tri horoskopska znaka sa najvećom inteligencijom

Ova tri znaka krasi intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost. Škorpiju rijetko ko može prevariti, a nema smisla ni pokušati manipulisati njima.

Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Vrlo su inteligentni pa odatle i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima s kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojim će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijeti. Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima nemojte pokušavati da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namjere.

Strijelac

Strijelci uvijek imaju potrebu da znaju više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju procijeniti situaciju.Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Oni već na “prvu loptu’”pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procjene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole ulagati u sebe i svoj intelekt tokom cijelog života.

Izvor: 24sata.hr
7,400FansLike
458FollowersFollow