Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Počeo joj porod pa otišla od kuće, policija je pronašla u grmlju

Policajci u Bratuncu su juče nakon kraće potrage u mjestu Stanatovići u ovoj opštini, u grmlju pronašli trudnicu sa simptomima porođaja, a čiji nestanak je prijavio nevjenčani suprug, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, policiji u Bratuncu juče oko 11.45 časova prijavljeno da se iz porodične kuće osobe M.J. iz Bratunca udaljila u nepoznatom pravcu njegova nevjenčana supruga D.L. iz Milića.

Kako se navodi u saopštenju, prijavljeno je da je trudnica u devetom mjesecu trudnoće, te da su se kod nje, prije udaljenja od porodične kuće, pojavili simptomi porođaja.

“Po navedenoj prijavi su hitno postupili policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su potom obavijestili i Javnu zdravstvenu ustanovu Dom zdravlja u Bratuncu. Nakon kraće potrage, lice D.L. je pronađeno u grmlju, na udaljenosti oko dva kilometra od porodične kuće”, navedeno je u saopštenju.

Policijski službeninkici PS Bratunac su, kako se navodi u saopštenju, bezbijedno transportovali trudnicu D.L. do sanitetskog vozila JZU Doma zdravlja Bratunac, odkale je ista transportovana u JZU u Ljuboviji gdje je porod uspješno završen rođenjem zdravog dječaka.

Izvor: Nezavisne | Maja Brkić
7,400FansLike
458FollowersFollow