Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Podržimo mlade Gradiščanke na “Ritmu Evrope”

Glasanje za najbolju pjesmu „Ritma Evrope“ otvoreno je juče u Jutarnjem programu RTRS-a.

Predstavnice Gradiške možete podržati tako što ćete poslati tekst: PJESMA(razmak)15 na broj 091 510 720. Glasanje je moguće sa svih brojeva telefona moblinih operatera u BiH.

Na dječijem muzičkom takmičenju „Ritam Evrope“, koje će biti održano 25. septembra u Loparama, Gradišku će predstavljati Nikolina Čakalj i plesna grupa „Dance step“ sa norveškom pjesmom „Wild“.

Izvršni direktor festivala „Ritam Evrope“ David Makević rekao je su pripreme pri kraju.

„Nastupi će biti organizovani kroz snimanje spotova koji se u ovom momentu završavaju. Uključenja će ići sa lokacije u Loparama i na taj način ćemo uraditi simulaciju živog nastupa“, rekao je Makević.

Ritam Evrope je takmičenje koje zapravo okuplja djecu i omladinu uzrasta od 14 do 21 godine, koja pored svog grada ili opštine predstavljaju i pjevaju na jeziku jedne od zemalja Evrope, Izraela ili Australije.

Po uzoru na Evroviziju, pobjednik će biti odabran kombinacijom glasova stručnog žirija, žirija gradova i opština učesnika televizijskog programa i gledalaca koji glasaju SMS porukama.

Grad pobjednik kao nagradu dobija sljedeće godine televizijski prenos na nacionalnoj televiziji iz svog grada kao i promociju grada na nacionalnoj televiziji, a djeca grada pobjednika nagradno putovanje u zemlju koju su u televizijskom programu predstavljali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ritam Evrope (@ritamevrope)

Izvor: radiogradiska.com | G.Vlainić
7,200FansLike
457FollowersFollow