Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pogledajte ko je uhapšen i šta je sve pronađeno u akciji “Storidž 2” (Foto)

U velikoj akciji “Storidž 2” privedeno je 19 osoba i većina njih je odranije poznata policiji po krivičnim djelima u vezi sa drogom.

Pripadnici MUP RS i SIPA od ranih jutarnjih časova u više gradova u BiH hapse osumnjičene, a do sada su oduzete i određene količine narkotika. Najviše uhapšenih je iz Gradiške.

Foto: MUP RS

Na području Gradiške uhapšeni su: Aleksandar Vitez, Filip Munjeran, Goran Gvozden, Dražen Karan, Dragoslav Radaković, Darko Vujić, Kostadin Balaban, Veljko Ugrenović, Savo Dragišić, Nikola Ilišević, Dragan Gavrilović, Mladen Grbić, Saša Vidović i Goran Vidović.

Foto: MUP RS

U Srpcu policija je lisice na ruke stavila Radoslavu i Saši Narančiću, u Banjaluci je priveden Nebojša Tojagić, u Laktašima Radivoje Lekić i Dario Taškov iz Novog Grada.

Foto: MUP RS

Organizovana kriminalna grupa, protiv koje policija danas sprovodi akciju “Storidž 2”, sumnjiči se da je duži period krijumčarila drogu iz Albanije i Crne Gore u BiH, a potom za Hrvatsku, Sloveniju, Mađarsku i Njemačku, saopšteno je iz Tužilaštva BiH.

Foto: MUP RS

Ova grupa sumnjiči se da je vršila međunarodno krijumčarenje droge i oružja, na način da su pripadnici grupe djelovali u više zemalja i komunicirali zaštićenim aplikacijama.

Foto: MUP RS
Izvor: srpskainfo.com | Goran Obradović
6,700FansLike