Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pogledajte upad žandarmerije na jednu od lokacija koje su pretresali (Video)

Pogledajte video snimak u posjedu “ATV-a” gdje se može vidjeti hapšenje jednog od osumnjičenih.

“Storidž 2” u Gradišci otkrio improvizovanu laboratoriju za uzgoj droge

U akciji “Storidž 2” u kojoj je uhapšeno 19 osoba osumnjičenih za trgovinu drogom i oružjem te krijumčarenje ljudi, između ostalog, pronađena je i improvizovana laboratorija za uzgoj droge, a nekoliko osoba obuhvaćenih akcijom je u bjekstvu.

U pretresima je, kako saznaju “Nezavisne”, u Gradišci pronađena improvizovana laboratorija za uzgoj droge s pratećom opremom, a oduzeti su i skoro 100.000 maraka u različim valutama, četiri puške, dva pištolja i municija.

Takođe su oduzeti mobilni telefoni, SIM kartice i memorijski uređaji kao i dva vozila.

Nezvanično se saznaje da su u Gradišci uhapšeni: Aleksandar Vitez (47), Filip Munjeran (30), Goran Gvozden (39), Dražen Karan (48), Dragoslav Radaković (58), Darko Vujić (50), Kostadin Balaban (29), Veljko Ugrenović, Savo Dragišić (35), Nikola Ilišević (41), Mladen Grbić (43), Saša Vidović (31) i Goran Vidović (56) i njihov sugrađanin suspendovani pripadnik policije Dragan Gavrilović (41).

Takođe su uhapšeni Radoslav (65) i Saša Narančić (38) iz Srpca, Banjalučanin Nebojša Tojagić (41), Radivoje Lekić (34) iz Laktaša te Dario Taškov (33) iz Novog Grada.

U akciji, po naredbi Tužilaštva BiH, pripadnici MUP-a RS i Agencije za istrage i zaštitu (SIPA) pretresli su više od 50 lokacija na području Banjaluke, Gradiške, Bijeljine, Doboja i Novog Grada.

Akcijom su obuhvaćene još neke osobe za kojima se traga.

Izvor: ATV/Nezavisne
7,300FansLike
456FollowersFollow