Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Pokušali opljačkati stanove u Laktašima pa uhapšeni

Policija je uhapsila Željka K. iz Banjaluke i Zorana Lj. iz Novog Grada zbog pokušaja krađa iz četiri stana u Laktašima u koje su provalili pomoću specijalnih alata, ali su ostali bez plijena.

Naime, kako je saopšteno iz policije, pripadnici Policijske stanice Laktaši uhapsili su lica Ž.K. iz Banjaluke i Z.Lj. iz Novog Grada, koja su zatečena na licu mjesta izvršenih krivičnih djela teška krađa.

“Sumnjiče se da su na području opštine Laktaši 9 .aprila počinili četiri krivična djela teška krađa u pokušaju. Takođe, postoje osnovi sumnje da su navedena lica u prethodonom periodu počinila i krivično djelo izrađivanje i nabavljanje oružja i sredstava namjenjenih za vršenje krivičnih djela. Izvršen je pretres stana, vozila i drugih prostorija koje koriste osumnjičena lica kojom prilikom je pronađen i oduzet provalnički alat, kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih djela”, navode iz PU Banjaluka.

Navode da su sve mjere i radnje preduzete u saradnji sa Okružnim javnim tužilaštvom Banjaluka, a po naredbama Osnovnog suda u Banjaluci.

Nakon kompletiranja predmeta, Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka biće dostavljen izvještaj u redovnoj proceduri.

Izvor: Nezavisne | Autor: Ljiljana Radić
7,400FansLike
458FollowersFollow