Cookie Consent by Free Privacy Policy website

Policija oduzela “BMW” od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Gradiška, 11.09.2023. godine, od lica V.B. iz Srpca, koji je višestruki povratnik u činjenju prekršaja, privremeno su oduzeli putnički automobil marke „BMW“.

“Na lokalnom putu u mjestu Kukulje, opština Srbac, 11.09.2023. godine oko 16,40 časova, zbor prekoračenja brzine izvršena je kontrola vozila „BMW“. Prilikom kontrole utvrđeno je da je vozilo neregistrovano, da se na istom nalaze nepripadajuće registarske oznake, a da je vozač vozilom upravljao prije sticanja prava na upravljanje motornim vozilom”, saopšteno je iz PU Gradiška.

Iz policije dodaju da je lice V.B. iz Srpca višestruki povratnik u vršenju težih prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, te da je na osnovu izvršenih provjera u Registru novčanih kazni utvrđeno da lice V.B. ima dug u iznosu od 8.150 KM.

“Policijski službenici su privremeno oduzeli putnički automobil od lica V.B. te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH”, zaključeno je u saopštenju policije.

Gradiskalive.com
7,200FansLike
457FollowersFollow